Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
    частите са толкова да...а работата къде е..е ако някъде не взимат за работа кажи да идвам

---------- Post added at 09:10 ---------- Previous post was at 09:09 ----------

разбий ми филтрите филтър по филтър , горивен, маслен, въздушен и за климатика като сложиме и 100-150 лв работа..и какво стана ..обслужването от 350 както ти каза...взе че стана 500-550
    Виж сега...за има няма около 300лв може да се купят всички части...
    - труд смяна на филтри + масла 10лв
    - ангренажа с ролките - 60лв
    Ако ти трябва майстор, обади се ще те свържа за Русе!
    За 400лв ще си готов!
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• странни цени в един от форумните ремъци и ролки труд -120лв. което мисля че е нормално, моя кожодер взима 150...но не повтаря (ско ме разбираш)
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
        Виж сега...за има няма около 300лв може да се купят всички части...
        - труд смяна на филтри + масла 10лв
        - ангренажа с ролките - 60лв
        Ако ти трябва майстор, обади се ще те свържа за Русе!
        За 400лв ще си готов!
        Първоначално публикувано от tribaleo Покажи съобщение
        странни цени в един от форумните ремъци и ролки труд -120лв. което мисля че е нормално, моя кожодер взима 150...но не повтаря (ско ме разбираш)
        Няквa злaтнa средa и приключвaме спорa!
        sigpic
        Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
        156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
        147 JTDm 140-Малката манекенка
        GT- JTDm 150

Comment

• Не спорим, обменяме информация
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v

Comment

• Колеги, препоръчайте някой стабилен сервиз за авто аларми в софето, че от известно време какрам на централно само. Може и на ЛС ако е проблем.
            '98 Alfa Romeo 156, 2.0TS LPG
            '05 Audi A6 4.2i

Comment

• Избор на 147 1.9 JTD

Здравейте, на всички!
              Нов съм във форума

Утре ми започва шофьорския курс. Събрал съм си едни парички и искам около 4500 лв. да дам за 147 1.9 JTD. В момента има няколко в mobile.bg и cars.bg. Можете ли да коментирате някоя от тях (която заслужава коментар).

И още, когато дойде момента за купуване (след около месец и половина, надявам се) има ли желаещи да ме придружат на място, за оглед на колата. Аз съм в София, но не съм от тук и нямам познати в сферата на автомобилите. Ще си платя всички разноски + възнаграждението

(Може да се наложи да ходим далеч. Например Русе . Да се има в предвид )

Comment

• Първоначално публикувано от pecinko Покажи съобщение
                Здравейте, на всички!
                Нов съм във форума

Утре ми започва шофьорския курс. Събрал съм си едни парички и искам около 4500 лв. да дам за 147 1.9 JTD. В момента има няколко в mobile.bg и cars.bg. Можете ли да коментирате някоя от тях (която заслужава коментар).

И още, когато дойде момента за купуване (след около месец и половина, надявам се) има ли желаещи да ме придружат на място, за оглед на колата. Аз съм в София, но не съм от тук и нямам познати в сферата на автомобилите. Ще си платя всички разноски + възнаграждението

(Може да се наложи да ходим далеч. Например Русе . Да се има в предвид )
                Във всеки еди град предполагам ще има колеги които ще могат да помогнат!
                Набележи си кола-и и като си готов да купуваш попитай за региона!
                Успех!
                sigpic
                Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                147 JTDm 140-Малката манекенка
                GT- JTDm 150

Comment

• http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3yhr47

Тази ако някой е решил да я гледа, по-добре да не си губи времето. Пуши повече от вагински TDI и хвърля черна течна гняс. За няколко минути направи цяла локвичка на земята. Заден десен калник е яко кит, а вратата дори не са я изправили. Интериорно е много запазена, но въпреки това не си заслужава.
                  Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                  ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                  ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

• Ако ще ходиш до Русе, пиши ми на лични!
                    sigpic
                    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Здравейте. Някой ще сподели ли мнение отностно този автомобил. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3ywue7 . В карс.бг я има същата но пише 2005 година

Comment

• Ми само като видиш уредите за налягане на турбото и маслото,трябва да ти е ясно,че е засилена неизвестно как и от кой,неизвестно кога.т.е. почти сигурно заминаващ съединител/демпферен маховик и/или турбо.Т.е.вземи си такава,но във фабрично състояние и си я засилвай ти.
                        alfa 159 1,8 mpi/lpg

Comment

• Прав си , но това са само предположения. Най-добре да я видя на място.

Comment

• Първоначално публикувано от owen4y Покажи съобщение
                            Здравейте. Някой ще сподели ли мнение отностно този автомобил. http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=3ywue7 . В карс.бг я има същата но пише 2005 година
                            Само като видиш корите със салона ти става ясно. Най - вероятно е имала червен кожен салон и джигитите са решили да го продадът за някой лев и да сложат този.Аз лично и 200 лв не бих дал за такава кола, като я погледна от вътре. Но все пак лично виждане виж я на живо може да си струва.
                            Алфа Ромео 156 1.9 JTD

Comment

• Колеги, един въпрос просто от интерес, защо се продават толкова малко 156-ци 2.4 Jtdm 175 коня. Почти ги няма...

Comment

• Първоначално публикувано от Coyota Покажи съобщение
                                Колеги, един въпрос просто от интерес, защо се продават толкова малко 156-ци 2.4 Jtdm 175 коня. Почти ги няма...

Едната от причините е, че като цяло има по-малко произведени бройки. Втората причина е в цената. Екземплярите са все още сравнително нови, а повечето юзъри на алфа търсят евтини кочинки.
                                AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                                Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X